Thursday, January 8, 2009

My Heart Song..


Renungan Terakhir - NORA



Sebelumnya kau pergi
Renunglah ku di sini
Kerna mungkin terjadi
Kita takkan bersua lagi
Anggaplah pertemuan ini
Mungkin yang terakhir
Dan tak usah
Kita kesali
Atas apa yang terjadi

Banyaknya pengorbanan
Telah ku pertaruhkan
Mungkin tiada bermakna
Telah banyak mengguris rasa
Untuk itu maafkanku
Kiranya menggangu ketenagan
Dalam hidup mu yang tak perlu kehadiranku

( korus )
Dugaan...
Inikah dugaan untukku
Hujungnya yang tak seindah mimpi
Hanyalah igauan ngeri
Kau yang pernah ku rindu
Mudahnya berlaku
Mengapa begitu
Berubah layu
Aku menerima
Salam perpisahan
Segalanya sebagai ingatan
Biarlah impian kan berlalu dengan mu


lagu ni aku terlintas time 20hb11.. time 2 ari khamis.. ari last aku tgk die..
aku tgk die ngan member2 jln nk g srau..time 2 die bru pas anta xment..
aku dok kat dpan dwan..die n da geng dtg borak2 jap..pas2 g smyang asar kat surau..
aku nangis gler mase 2..
xthn sedu2.. da la pas 2 nk kene pesent systemm.. nasib baek mr.d 2 dtg lambat..
huhu.. sempat lg clear muka aku ni.. aku ingat lg.. ari last 2 die pkai bu koko.. die mntak tlong aku antakan cd system die kat mr.d.. aku xleh ckp byk ngan die.. aku nk nangis..
hope die xpsan.. time die mntak tolong 2..
die wat muke comel.. nk mintak tolong kate..
huhuhu.. killer taktik 2.. n.. 2 la last aku ckp n tgk muke die..
jln depan admin.. nk g surau smyang asar.. aku tgk je die smpai die ilang dri pandangan aku..
aku tggu gak die toleh aku.. tp x pn..
but quess what?? bile nk smpai kat admin 2.. die toleh blakang.. pandang aku..
kekantoian di c2.. hehehe.. pas2 die senyum.. die xtahu time 2..
airmata aku da mcm ujan mcurah2.. oh Tuhan... aku redha ape pn perjalanan idup aku..

tata mr.bayu...

0 comments:


Blogspot Templates by Isnaini Dot Com