Thursday, January 8, 2009

Aku Buntu...

aku xtau da ape yg aku harus buat...
sumpah!!
aku rindu die sgt2.. ya allah... aku da puas nangis.. tp air mata ni xnk henti2 dr kluar.. mudah je die kluar bile tbe2 ati aku tdetik name die..

kdg2 aku t'tnye2...
die lgsung xingat aku ke??

ckit pn ke??
jujur aku ckp..
pg2 dtg ofis, 1st thing aku buat adalh view fs die..
2 je yg aku mampu wat untuk ilang kn rindu..

tp ape aku dpt??
aku jd mkin rindu..kdg2 tgk gmbar pn aku nangis..

sebak.. sedih.. terkilan.. mcm2 yang aku rase..


adakah psahabatan aku ngan die da berakhir 21hb11 ari 2??
ya Tuhan.... tenangkan jiwaku..
ari 2.. 2mggu die xonline..
aku tgk fs die da 2mggu xupdate..

aku jd xten2 arah time 2..

aku ttanye2 mane die pg..
nk tnye member2 aku segan..

aku tau member2 aku pn da tau psal ni..
tp aku xtau sejauh mane anggapan dieorg..
biar la aku terus btanye pd dri sendiri..
wlau ati aku sakit tp aku xmalu pd kwn2..


time 2 jgak.. aku jd seorg yg begitu perindu..
aku cube nk msg die..
just tnye khabar..
sbb dgn 2 je aku leh tenangkan ati aku..
tp nk wat pe klu aku msg die xblas????
lg wat aku tersiksa kn?? ;'(


ari last die kat kolej,(21hb1108)
die de msg aku ckp die da naik bas..

otw nk blik kg..
aku hepi wlau dlm ati sedih sbb xtau bile plak leh jumpe die..

sekurang2nye die ingat aku lg..

mlm 2 sampai rmah.. die msg aku lg..
skitar kol 10mlm rasenye..
skali lg aku hepi..
wlau aku nangis blas msg2 die..

dan....
2 la msg last dari die sampai la sekarang..
xde msg da dari die utk aku..

aku rindu die sgt2.. tp aku sbar..
aku segan nk msg die..
tp aku msg jgak die 2x..
1st msg ari raye.. n 2nd msg gud luck utk pektikel..
tp quess what?? 1 msg pn die xblas..
aku sedih sgt.. sumpah!!

pas 2 aku da berazam aku xkn msg die da lepas ni..
melainkn die msg aku dulu..
ehehe...(nk jgak blas 2)..
aku amik tindakan drastik..
aku delete no die dlm hp aku..
aku xnk da contact die..
tp aku syg nk delete msg yg die pggl aku "syg"..
ckp rindu kat aku.. smua aku simpan..
aku tau..
wlaupun die xmaksud pape ngan msg2 mcm 2..
tp skurang2nye die terlintas nk pggil aku mcm 2..
gila kn aku?? wlau tau cinta aku btepuk sebelah tgn..
tp aku still suka pade die..
skunk da sbulan lebih pn kiteorg xcontact..

aku tau sikit2 psal die mlalui 'mr.z'..

die la slalu gtau aku ckit2 psal 'en.bayu'..

dan melaui mr.x jgak la yg aku tau en.bayu nk bkak biznes..

dari jauh n dalam diam.. aku doakan smoga die bjaya dlm hidup die..



2 en.bayu..
semoga berjaya dlm setiap ape yg kamu lakukan..
aku xtau mcm mane nk lupekan kamu.. sumpah!! aku sayang kamu sungguh2.. aku harap kamu bahagia sentiasa.. senyum la slalu untuk kebahagiaan mu..

andai 21hb1108 adalah ari terakhir kite bersahabat..
aku akn simpan setiap kenangan 2 elok2.. wlau aku tau kenangan 2 terciptasecara xsengaja..

kenangan "surat rasmi mohon maaf" ;-P
kenangan gayut time super saver..

kenangan time bulan puase..

kenangan msg sampai pagi.. (xtdo trus mandi pas2 g klas) huhuhu..
kenangan sesi pujuk aku mase aku majuk..

kenangan "teh o ais"
mcm2 la lg..
mmm mesti kamu da lupekn??
tp bg aku 2 adalah "kenangan terindah" antara aku ngan kamu..




0 comments:


Blogspot Templates by Isnaini Dot Com